Māra Zemenīte: «Bljadz, vienkārši kaut kāda izp… kuce ar galvu paviāna pakaļā tik dziļi, ka bliņ, vienkārši nevar atšķirt kur sākas viņa/viņš un kur paviāns (..). Izmantotāja un nodevēja, izp… krievu mauka, kas uz Rīgu no savas sūdu valstības atvilkusies un piesmirdinājusi te visu Rīgu! Suteneru mīlulīte, bļa, man nāk vēmiens uz viņu paskatoties! Ar peni pakaļā apkārt vazājas un visiem rāda savus ekstrapretīgos zobus. (..) Tu izskaties kā mauka un no tava ģērbšanās stila, ja vien to, protams, var nosaukt par stilu, man tā gribas vemt.»
Vēlreiz Māra Zemenīte: «Tēlo baigo kruto no Latgales, kur visapkārt maukas un bomži! Pie mums Rīgā kaut kādi čangalieši kā tu un tavs «eņģelīts» ir totāli bomži.»
Klāvs: «Piekrītu Mārai! Tādas maukas vajadzētu izdzīt uz ielas, izvarot un nošaut!»
Baiba: «Tas toč… Tur jau pietiek ar to, lai paskatītos uz to kropli… Tur jau grūti pateikt vai zēns vai meitene… Laikam jau ne viens, ne otrs. Drīzāk, laikam kuce.»
Raimonds: «Nu ja godīgi, tad man vairāk izskatās pēc zoss p..das…»
Ansis Stepanovs: «Jebaš svoju mamu… Izdrāz savu mammu, ja tev tāda ir. Pavaicā, lai sunis tev dir… iebāž… Piesvilina, nofilmē un parāda mūsu klasei.»
Māra Zemenīte: «Tai kuņai takš naudu nepietiks biļetei, lai tiktu līdz Rīgai! Un viņas vecākiem vienīgais transportlīdzeklis ir miskastes mašīna divreiz nedēļā.»
Ansis Stepanovs: «Valentīna ir rusish girl! Invalīde bez pi… bļa sūkātāja! Pierādījumi nav vajadzīgi, Valentīna ir puisis! Tu drāz savus vecākus, vot tā!»
Māra Zemenīte: «Uja Lind, nešaubos, ka visi draudzējas Līvānos ar Valentīnu, jo jūs jau tur visi esat bomži! Bet, ja neesi pamanījusi, tad viņa dzīvo Rīgā! Mums poh…, kas tur viņu Līvānos mīl vai nē, bet Rīgā viņa ir padauza! Bļin, labāk savāc viņu atpakaļ uz savu mauku Latgali un dzīvojat laimīgas, lezbes tādas! Varēsiet cauru dienu otru dračīt, kuces!»
Raimonds: «Nu bet ko tu gribi no kuces… Mauka paliek mauka, tur neko nevar padarīt! Valentīnas pe… no viņas viss literatūras kabinets smird, kad viņa sāk lasīt, tāpēc, ka viņai elpa smird pēc urīna skābes… Un vispār, tu bļa suka drāztā. Mauka, aizp.. muti, tu bļa, kroplīgais suns, bļa… No savas Krievijas tu sučara, jebana, bļa, kasaglazinaja pī… uz iesma, bļa. Un vispār ej prom no mūsu skolas, tu esi visiem zajebal… Ja tu vēl kaut ko pateiksi, es tev vienkārši paņemšu un acis izdedzināšu un man būs poh.. par visiem saviem vecākiem, kurus tu parasti sauc, kad pati nevari tikt galā.. Kaut gan man poh.., vari saukt, mani tas nekrata, tikai pēc tam neskaties, ka tevi var nolidināt no trīspadsmitā stāva.»
Māra Zemenīte: «Nu lab, lab, draugiem.lv jau varat būt krutās. A padomājat, kā Valentīnai būs skolā?»
There you go, ambersun!
The issues of school responsibility, parental responsibility, the responsibility of the internet website, other problems at the school in general were discussed in much greater detail, and make for truly disheartening and disturbing reading, and show the issues of Latvia that some stuck in a pre-1990s trimda mindset don’t seem to notice or care about, but hey. Priorities, right, ambersun?
For those of you who are interested in and recognize other issues in Latvia other than them damn rooskies, here are the links to the coverage of this incident:
http://www.vdiena.lv/lat/politics/teachers/fokuss_terors_skolaa